Съвети


Какво трябва да знаем преди да започнем ?Защо толкова много хора се провалят и се отказват от PTC?
 Причините са няколко:
1.Те нямат работеща стратегия.Те се регистрират с нереални очаквания,надяват се едва ли не да забогатеят бързо.Но когато осъзнаят,че това не е система за бързо забогатяване,те се разочароват и губят надежда.
2.Слушат онези постоянно оплакващи се хора които им казват,че нищо няма да стане ! 


Кои са тези които успяват?

Най-успешните в PTC сайтовете или тези които печелят по 200$ 300$ 500$ + са хората с най-добре изградена партньорска мрежа от реферали.На кратко за тези които не знаят какво е реферал-това е някои който вие сте поканили и сe e регистрирал под вас,в резултат на това вие бивате възнаградени финансово за неговата активност.
   Нормално е щом рефералите са толкова важни за увеличаването на доходите ни,да искаме да знаем повече за тях и от къде можем да изкопаем колкото се може повече от тях.Точно за това ще говоря и по надолу :1-во искам да опровергая някои грешни схващания и разбирания които се носят в интернет пространството и 2-ро ще ви насоча къде да "копаете" и да намирате добри партньори (реферали)1.Това не е ли пирамида? Има ли още смисъл човек да се занимава с това ?


Много хора твърдят,че това е пирамида,но тези хора действително не знаят значението на това свое твърдения и в повечето случай те или въобще не са се занимавали с PTC или са нямали достатъчно търпение за да опознаят добре тази възможност и да се възползват от нея,а бързо бързо са се отказали като пръскат отрицателното си мнение наляво и надясно.При пирамидата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се дават пари от вашия джоб.При пирамидата този които е най-отгоре печели от парите на тези които се регистрирали под него а за тези които са в дъното няма НИЩО! Е при PTC сайтовете нещата далеч не стоят така! Тук не даваш "едни пари" за да започнеш да печелиш.Можеш да започнеш да си изкарваш допълнителни доходи съвсем безплатно!Това,че ти печелиш не е за сметка на някои друг,понеже твоите приходи не се образуват от това,че някои под теб е "вкарал пари" в системата а от отделените пари на даден бизнес за реклама.Рекламите които разглеждаме в даден PTC сайт не са там случайно,някои си е платил за да може рекламата му да достигне до повече потребители,една част от тези пари отиват при собствениците на PTC сайта,а другата част отива при нас.Така всички са доволни,бизнеса които чрез рекламата разширява популярността и продажбите си,Основателите на PTC програмата,и ние които можем да се възползваме от вече изградения модел и стоейки си в къщи да си докарваме допълнителни доходи!Мога да кажа на хората които все още се колебаят да бъдат сигурни,че няма да загубят!Загубата ви ще бъде в 10 15 минути правене на нещо различно от прекарване във facebook.Тук имате възможност само да спечелите!Варианта за загуба го няма.

Често срещам и твърдението,че вече е късно,които е спечелил е спечелил,трудно са намирали реферали понеже вече това е много разпространено и всички които имат интерес вече са се регистрирали и др.подобни.На такива хора искам да кажа,че са в грешка и нямат правилната информация.За разлика от много други индустрии интернет не се намира в криза,дори точно обратното.Интернет става все по масов и показва растеж във всичко.За всеки един бизнес рекламата в интернет става все по важна и по важна.Затова се появяват и всекидневно нови и нови PTC програми.PTC сайтовете тепърва се развиват!Така,че баницата не е свършила има парче за всеки желаещ!А дали има желаещи,дали има хора които да проявяват интерес към такава възможност ?Отговорът ми е - ДА !!! Ще ви кажа защо това е така и откъде "извират" все нови хора които да се регистрират.В дни на криза сме и това не е тайна за никои,това кара хората все по сериозно да се замислят за алтернативни възможности за докарване на някакъв доход в несигурното време.има доста хора които са загубили работата си.Все повече хора започват да търсят в търсачките думи като "Пари от интернет" "Надомна работа" Допълнителни доходи"Искате ли да ви кажа нещо за вашите приятели ? Доста от тях не са чували за PTC ! Нали знаете,че всяка година май месец има едни хора които броят до 12 и после викат ?Да това са абитуриентите,те са хиляди всяка година,завършвайки те започват да търсят работа и повярвайте ми всякакви възможности за изкарване на доходи било за образование или за нещо друго.Има такива които са пробвали да изкарват пари от интернет преди време но бързо са се отказали и сега отново искат да опитат но този път по сериозно,ако не вярвате че има такива аз съм от този вид и познавам други които попадат в тази графа като в момента се справят отлично !Има такива които търсят възможности в интернет просто защото имат много свободно време и не искат да го пилеят.Има такива които си имат работа но не им пречи да отделят 10 15 минути на ден и да си докарват допълнителен доход.
Има най-различни хора които търсят и само чакат да им подадете правилната информация!Това го казвам от личен опит.Въпроса не е дали има още хора а дали ще бъдат ваши партньори или ще изграждат партнъорската мрежа на някои друг.Защото информацията не може да се спре и тя ще достигне до такива хора без значение дали през мен,теб или някои друг.

2.Къде да „копаем” за реферали


-Нашите приятели:Кажете на вашите приятели за това че изкарвате допълнителни доходи от интернет !

Съвет: Имаите в предвид ,че приятелите ви нява да са ви най-добрите партнъори в това ваше начинание.-Социалните мрежи:Като тук нямам предвид само facebook,Twitter,skype но и социални мрежи от типа на Svejo.net и мн.др Развихрете въображението си !

Съвет:Подобен вид реклама действа ако предварително имат сайт или блог в които да обяснявате подробно за какво става въпрос.Ако нямате постарайте се да дадете информация на хората за какво точно ги каните !-Пуснете обява за надомна работа: Има стотици сайтове за малки обяви,използвайте ги !!!-Форуми: Има форуми които са направени специално за темата „пари от интернет” там е пълно с хора които проявяват интерес към това! От там вие може да намерите ваши добри партнъори.Влезте в темите на подобен форум,станете част от него.Използвайте възможноста за добавяне на подпис (след всяко ваше мнение оставяте дадено послание,това може да е линк към ваш сайт)-Traffic exchange – това е един безплатен начин за реклама,с две думи сърфирате различни сайтове за което получавате кредити а тези кредити разменята за трафик (преглеждания) на ваш сайт (не е нужно да имате ваш сайт,вашият сайт може да бъде рефералния ви линк)-Пуснете реклама в някои от най-известните PTC сайтове: Пуснете реклама на вашия реферален линк в някои от най-големите PTC сайтове,рекламата ви ще бъде показана пред много хора от целия свят които имат интерес към подобни възможности ! (този вид реклама изисква инвестиции)-Създайте си сайт подобен на този: Това е и един от най-ефикасните начини за изграждане на мрежа от реферали при това е безплатно ! Постарайте се и напишете уникално съдържание което ще е полезно за хората,след това разпространете сайта си и ще видите как нещата започват да се случват !! Не е трудно а ефекта е страхотен !Е,приятели надявам се да ви е било полезно това което споделих с вас.Очаквайте да добавям нови неща и полезна информация ! Не се притесняваите да ми пишете ,да задавате своите въпроси и да давате идеи !

1 коментар: